perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kirjakevät

Tämäkin blogi melkein pääsi unohtumaan, mutta onneksi sen nyt bloggeria selatessani löysin. Kirjojahan olen tietenkin lukenut aika paljon, mutta niiden kirja-arvostelujen kirjoittaminen on sitten jäänyt vähän vähemmälle.
No aikaakaan ei sen pahemmin ole ollut, mutta ehkä nyt kesää kohden ahkeroidun lukemaan ja kirjoittamaan enemmän.
Tässä kuitenkin nyt kooste kirjakeväästäni tähän asti. Kaikkia lukemiani kirjoja en valitettavasti muista, mutta tässä tärkeimmät.

Nälkäpeli-elokuvan innoittamana olen rupesin lukemaan myös kirjasarjaa uudestaan ja nyt olen ostanut kaksi ensimmäistä kirjaa pokkariversiona. Kolmas kirja vielä täytyisi hommata niin sitten olisi koko sarja koossa.

Toinen sarja jota olen nyt lukenut on Katherine Applegaten Remnants. Viimeistä kirjaa viedään ja sitten on sekin sarja luettu. Applegaten kirjoista olen aina pitänyt, sillä niissä ei ole kekseliäisyydessä säästeltyä ja etenkin juuri tässä Remnantsissa luovuus pääsee hyvin valloilleen.

Ihan hyvin olen myös edistynyt Johanna Sinisalon kirjojen lukemisessa, sain juuri luettua Kalevalaan pohjautuvan Sankarit kirjan ja nyt on meneillään Linnunaivot. Kesän aikana olisi tavoitteena lukea kaikki Johanna Sinisalon kirjat. Enää ei taida olla kuin pari kappaletta lukematta.

Onhan noita sitten ollut monia muitakin kirjoja, mutta niistä sitten enemmän arvosteluissa. Toivottavasti nyt jaksan paremmin myös niitä kirjoittaa.

- Winerie